Vergelijk 60.000+ hondenproducten van 700+ merken en 35+ webshops

Vergelijk 60.000+ hondenproducten

Terug

1 maart 2017 door Karin den Hollander in Gezondheid hond

Wat is het magnetiseren van honden?

Wat is het magnetiseren van honden?

Het magnetiseren van honden

Al jaren ben ik werkzaam als honden-magnetiseur. Veel mensen zullen totaal niet weten waar ik het over heb, dus zal ik dat in dit artikel uitleggen. Wat is nu magnetiseren, hoe werkt het magnetiseren bij honden en wat kun je ermee bereiken?

Hoe werkt magnetiseren bij honden?

Zoals je waarschijnlijk vroeger op school hebt geleerd, bestaat alles uit energie. Er bestaat positieve energie, en negatieve energie. Magnetiseren is eigenlijk niets meer dan negatieve energie weghalen en er positieve energie voor teruggeven. Het magnetiseren van honden kan zowel persoonlijk, als met een foto. Je kunt het zien als afstemmen op de juiste frequentie, zoals bijvoorbeeld een radio. Als ik eenmaal het juiste energie-level heb gevonden, kan ik contact maken met een hond. Ik noem de naam van de hond en vraag of ik mag voelen wat hij voelt. Meteen worden mijn handen dan warm, tenminste als de hond mij meteen toelaat. Bij angstige of eenkennige honden kan het wat langer duren, want een hond voelt heel goed dat ik in zijn energie zit te “rommelen”. Het is nog niet voorgekomen dat ik er helemaal niet doorheen kom. Op het moment dat de “lijn” openstaat kan ik daadwerkelijk voelen wat de hond voelt. 

Waarvoor kan magnetiseren worden ingezet?

Zo heb ik eens een hond geholpen die ineens agressief was geworden. De eigenaars dachten aan inslapen, want ze herkenden hun hond niet meer. Toen ik een foto van de hond in mijn handen had voelde ik meteen oorpijn. Bij de dierenarts bleek dat de hond een middenoor-ontsteking had en na behandeling was de agressie weg. Ik heb de hond nooit in het echt ontmoet. Als ik eenmaal contact heb gaat het behandelen vanzelf. Ik voel de energie door mijn handen stromen en de positieve energie komt vanzelf op de plek waar die nodig is bij de hond. De negatieve energie stroomt terug in mijn handen. Door die af te slaan of af te spoelen met koud water raak ik die negatieve energie zelf weer kwijt. Anders zou het bij mezelf voor problemen zorgen.

wat is magnetiseren

Wat kun je bij je hond bereiken met magnetiseren?

Magnetiseren heft blokkades op in de energiestroom, die voor allerlei problemen kunnen zorgen, zowel geestelijk als lichamelijk. Het kan dus bij een veelvoud aan klachten gebruikt worden. Mijn ervaring is dat vooral angstige honden zeer snel verbetering laten zien na een behandeling, maar ook agressieve honden, honden met trauma’s, honden met chronische pijn enz. kunnen veel baat hebben bij magnetiseren.

Zijn er bijwerkingen?

Nee, in principe zijn er geen bijwerkingen, maar zoals gezegd voelt een hond wel degelijk dat ik met hem bezig ben, ook al zit ik meestal honderden kilometers ver weg. Vaak merk je niets aan je hond, maar er zijn ook honden die verschrikt opkijken, rondjes lopen, piepen, ineens rustig in slaap vallen, of zelfs binnen plassen terwijl ik ze aan het behandelen ben. Zodra ik de behandeling afsluit en de foto loslaat zal de hond niets raars meer voelen.

[contentblock id=19 img=html.png]

Wat zijn de kosten van een behandeling?

Dat verschilt heel erg per magnetiseur. Er lopen helaas ook veel oplichters rond, die je meestal kunt herkennen aan de belachelijk hoge prijzen. Een echte magnetiseur vraagt niet veel voor een behandeling, om te voorkomen dat alleen mensen met veel geld hun hond kunnen laten helpen. Soms wordt een vergoeding naar draagkracht gevraagd. Als je weinig geld hebt betaal je dus minder dan iemand met meer geld.

magnetiseren hond

Kan iedereen honden magnetiseren?

Ja, ik ben van mening dat iedereen het kan leren die ervoor openstaat. In feite doe je het al bij jezelf. Als je buikpijn of hoofdpijn hebt, gaan je handen als vanzelf naar de pijnlijke plek. Bij mij is het een aangeboren “afwijking”, maar met een cursus magnetiseren kun je het ook zelf leren. Dat wil helaas niet zeggen dat je het dan ook bij je eigen honden of andere dieren kunt, want daarvoor is objectiviteit nodig. Wat je bij je eigen hond gewoon niet hebt, omdat je er te dicht bij betrokken bent.

Karin den Hollander

Geschreven door Karin den Hollander in Gezondheid hond

Ik ben Karin, 40 jaar, en trotse eigenaresse van 4 honden, waarvan 3 met een verleden. Ruim 20 jaar neem ik herplaatsers op. Dit is begonnen toen ik werkzaam was in het asiel en bij de dierenambulance, waar ik veel ervaring op heb gedaan. Ook ben ik dierenmagnetiseur en dierentolk, en kan ik voelen wat een dier voelt, wat vaak van pas komt in het dagelijks leven met onze roedel.

(5) reacties
Plaats een reactie

brenda zegt op 24 maart 2017 12:15 :

Mag ik vragen wie deze magnetiseur is hierboven in het verhaal?

Reageer op deze reactie

Redactie Tinki.nl zegt op 28 maart 2017 11:43 :

Hoi Brenda! De auteur van het blog is zelf magnetiseur, Karin den Hollander. Zie haar persoonlijke auteursbox onderaan het blog.

karin den hollander zegt op 28 maart 2017 11:48 :

Dat ben ik dus 🙂 Helaas kreeg ik net pas een melding over je reactie, anders had ik wel eerder gereageerd.

Susan zegt op 8 juni 2018 09:16 :

Hoe kan uik in contact komen met Jarin den Hollander.

Reageer op deze reactie

S.a. Louter zegt op 8 juni 2018 10:08 :

Of kan Karin een Hollander contact met mij opnemen. Dank je wel

Reageer op deze reactie

Plaats een reactie